Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ευριπίδη Στυλιανίδη ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ


- Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ήταν υπουργός της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή
  • Ιαν. 2009 - Οκτ. 2009: Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών
  • 2007 - 2009: Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
  • 2004 - 2007: Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας
- Κανείς δεν θυμάται ούτε ένα έργο του , ούτε μία δική του μεταρρύθμιση.

- Ποτέ του δεν συνδέθηκε με καμία ιδέα, με καμία πρόταση, με κάτι καινούριο νέο

- Στα τέλη της διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή διετέλεσε υπουργός μεταφορών

Σε προηγούμενη έρευνα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, που βρήκε στην Τραμ Α.Ε. 154 προσλήψεις μέσα στο 2009 χωρίς διαγωνισμό και 62 προσλήψεις την προηγουμένη της προκήρυξης των εκλογών. 


Η απάντηση που έδωσε στον τοπικό τύπο τότε ήταν η ακόλουθη :

«Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρέπει να απολογηθώ εγώ γι’ αυτό, πρέπει να απολογηθεί το ελληνικό κράτος, που τα τελευταία 40 χρόνια δεν είχε ούτε έναν άνθρωπο από τη Θράκη και τη Ροδόπη μέσα σε τέτοιου είδους θέσεις εργασίας. Εκεί δεν βλέπουν κάποιοι την αδικία και βλέπουν την αδικία στο γεγονός ότι σήμερα βρέθηκε μια πολιτική φωνή από τη Ροδόπη να διεκδικεί και να δίνει τη δυνατότητα πληροφόρησης και αντικειμενικής αξιολόγησης και ανθρώπων που κατάγονται από εκεί. Αυτό είναι άδικο, ρατσιστικό, υπονομεύει αν θέλετε την προοπτική και την ανάπτυξη της περιοχής μας, και αδικεί τη νέα γενιά της περιοχής μας, η οποία αναζητά κάθε φορά, όταν της δίνεται η ευκαιρία, μια δυνατότητα για δουλειά στο αθηναϊκό κέντρο» (Συνέντευξη Ευρ. Στυλιανίδη, εφ. «Χρόνος Κομοτηνής», 28.4.2010).


- Στις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015 δεν εκλέχθηκε βουλευτής. Έκτοτε περιφέρει την αδιάφορη πολιτική προσωπικότητά του και προσπαθεί να πλασαραστεί ως ηγετική μορφή του Καραμανλικού μπλοκ. 

- Συντάχθηκε με τον Βαγγέλη Μειμαράκη και στις μέρες μας γράφει αυτά τα εκπληκτικής βλακείας tweets με σαφή - εκτιμώ εγώ - εσωκομματική στόχευση. Προσπαθεί να απευθυνθεί στην όποια κοινωνική καραμανλική βάση της Νέας Δημοκρατίας, να φέρει σε δύσκολη θέση τον Κυρικάκο Μητσοτάκη μία με τα ''φουσκωμένα'' ελλείματα και μία τώρα με τους ανεκδιήγητους ισχυρισμούς του. 

- Θέλει να πατήσει πάνω στις δοξασίες της κομματικής βάσης του παρελθόντος για να αναστηθεί. Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε Νεα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, δυσκολέυοντας τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας τους. Παίζει το παιχνίδι της επιστροφής του Κώστα Καραμανλή ευθυγραμμιζόμενος και με τις στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ

- Δηλητηριάζει την κοινωνία υποστηρίζοντας σενάρια συνωμοσίας πέρα από κάθε φαντασία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου