Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ακολουθεί πολιτική εκτίμηση



Μετά τα τελευταία δεδομένα και χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα των όσων διαδραματίζονται παρά μόνο όσων δημοσιοποιούνται, έχοντας μία καλή εικόνα όμως των ανθρώπων γύρω μας, λέγω τα εξής:
======================
Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση, εντός της χώρας ενισχύονται. Ό,τι και να ειπωθεί περί κωλοτούμπας, ό,τι και να ειπωθεί περί διακινδύνευσης, ό,τι και να ειπωθεί για αναγκαιότητα μετατοπίσεων και προσαρμογών δεν τον αγγίζει.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ. Ακριβώς αυτά να κάνει, να υποχωρήσει, να κάνει κωλοτούμπα, να μετατοπιστεί ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.
======================
Κάνουνε πολλοί το λάθος να μετρούν με το χάρακα την ονομαστική αξία των προεκλογικών υποσχέσεων και να προβλέπουν μεγάλες απογοητεύσεις εάν δεν υλοποιήσει επακριβώς το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τις λοιπές παρόλες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
======================
Όλοι θα του αναγνωρίσουν ότι προσπάθησε και όσοι επί της ουσίας θα συμφωνούν με την ρεαλιστική στροφή και μετατόπιση θα τον στηρίξουν για να αποφευχθεί το κακό.
======================
ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ όλη την διαμαρτυρία και την κοινωνική αναστάτωση, εξασφαλίζει την στήριξη από τους μετριοπαθείς ( θα έχει και κάποιες απώλειες) και ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ της λεγόμενης ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑΣ στο πολιτικό σύστημα.
Αυτής που είχε το ΠΑΣΟΚ από το 1977
Υ.Γ Τα ανωτέρω δεν ισχύουν εάν επέλθει καταστροφή - έξοδος από το ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου